Proces výroby
![](https://www.agrojesenice.cz/mrazirna/wp-content/uploads/2016/01/zelenina-od-pestitelu.jpg)
Zelenina přímo od pěstitelů
Zelenina je po sklizni přivezena přímo od pěstitelů a je ihned zpracována, aby nedocházelo ke ztrátám vitamínů a důležitých látek, které zelenina obsahuje. Zelenina je dodávána od prověřených pěstitelů podle daných specifikací, které jsou nastaveny podle požadavků spotřebitelů.
![](https://www.agrojesenice.cz/mrazirna/wp-content/uploads/2016/01/dukladna-priprava.jpg)
Důkladná příprava zeleniny
V průběhu zpracování je zelenina očištěna, omyta, nařezána a částečně tepelně opracována. Poté je zelenina zchlazena a pokračuje ke zmrazení.
![](https://www.agrojesenice.cz/mrazirna/wp-content/uploads/2016/01/pecliva-kontrola.jpg)
Pečlivá kontrola procesu výroby
Tyto všechny procesy jsou pečlivě kontrolovány našimi proškolenými pracovníky a neustálé zdokonalování konzultujeme s odborníky na mražení zeleniny.
![](https://www.agrojesenice.cz/mrazirna/wp-content/uploads/2016/01/rychle-setrne-zmrazeni.jpg)
Rychlé šetrné zmrazení
4Již upravená zelenina je velmi rychle zmrazena v mrazícím tunelu na teplotu -18°C pro zachování nejlepších vlastností jako u čerstvé zeleniny.
![](https://www.agrojesenice.cz/mrazirna/wp-content/uploads/2016/01/bezpecne-baleni.jpg)
Bezpečné balení
Jednodruhové zeleniny nebo různé směsi jsou po zmrazení baleny do sáčků. Podle přání zákazníků jsme schopni vyrobit balení zelenin v hmotnostech již od 200 g až do 2,5 kg balení. Všechny vyrobené sáčky jsou kontrolovány metal detektorem, který je umístěn přímo v lince.